garageporteGarager associeres ofte med noget kedeligt og ligegyldigt, som er der, fordi de har en praktisk funktion. Garagen bruges som oftest som et opbevaringssted – særligt til bilen så rust, slid osv. ikke forværres af vejr og vind. Men faktisk kan det gøre en stor forskel at gøre noget ekstra ud af looket på garagen, da det kan bidrage til et bedre og mere positivt samlet indtryk af din bolig, villa, gård og lignende. Ja – en flot garage kan også give indtrykket af en flot og velholdt bolig.

”Shine” hele ejendommen op med nye garageporte

Man kan gøre forskellige ting for at få ”shinet” garagen op. Man kan male den, opsætte flot udendørsbelysning ved garagen eller gøre noget ekstra ud af indgangen, der fører op til garagen og lignende. Men en af de ting, der nok særligt kan få din garage til at skille sig ud fra naboens, er at få indsat nye garageporte i garagen. Og her er Nordic Systems et rigtig godt bud på et firma, der sælger og leverer flotte og funktionsdygtige garageporte.

På Nordic Systems findes et mangeartet udvalg af garageporte til både private, erhverv, landbrug og industri, hvor Nordic Systems har specialiseret sig i det, der kaldes ledhejseporte. Når du skal vælge den eller de helt rigtige garageporte til din garage, kan du finde god inspiration på Nordics Systems hjemmeside. Her findes blandt andet billeder af garageporte, der er fremstillet til andre kunder. Men derudover kan du faktisk også designe dine helt egne og unikke garageporte. Det vil sige, at du kan vælge et specifikt design, farve, størrelse, materiale, struktur og mønster, så dine garageporte bliver præcist efter dine ønsker, smag og behov. I det du har mulighed for at designe dine helt egne og unikke garageporte, er du samtidig sikker på, at jeres nye garageporte vil komme til at matche perfekt med selve garagen og jeres bolig.

10 års garanti på garageporte

Når du bestiller dine helt egne og unikke garageporte hos Nordic Systems, får du samtidig Nordic Systems til at komme og levere og montere de udvalgte garageporte i jeres garage. Uanset hvor i landet du bor, kommer Nordic Systems og monterer garageportene og samtidig tilbydes en garanti på 10 år i tilfælde af, at der skulle ske en defekt eller anden skade på jeres garageporte. Derudover er alle Nordic Systems garageporte certificeret efter ISO og opfylder alle de sikkerhedskrav, der er i forhold til garageporte.

Hos Nordic Systems er du derfor sikret en funktionsdygtig, sikker og stilfuld løsning uden, at du selv skal bøvle med håndværkere eller være din egen gør-det-selv-mand, når de nye garageporte skal monteres. Du kan derudover være sikker på at de forskellige materialer, som garageportene fremstilles i, er tilpasset det danske vejr og klima.

Hvis du har bestemt dig for, at der skal nye garageporte til og sidder inde med nogle spørgsmål i forbindelse med løsninger, procedurer eller andet omkring Nordic Systems garageporte, er du altid velkommen til at ringe til Nordic System for en uforpligtende samtale på telefon: 65973758