indisk restaurantEr du på udkig efter en god restaurant i København? Leder du efter noget mere utraditionelt? Noget eksotisk? Noget krydret? Og en autentisk madoplevelse på en autentisk og dejlig restaurant? Punjab Indian Restaurant er en indisk restaurant, der ligger i Valby, som absolut er et besøg værd.

Indiske retter tilberedt i en tandoor

På den indiske restaurant Punjab Indian Restaurant kan man få lige, hvad hjertet begærer af indiske retter tilberedt på ægte autentisk maner og udarbejdet på baggrund af ægte indiske opskrifter. På den indiske restaurant Punjab kan du derfor få et stort udvalg af retter med tandoori. Tandoori er nemlig et blandingskrydderi fra det indiske køkken, som består af et mix mellem ingefær, chili, gurkemeje, hvidløg, koriander og graham masala. Blandt andet tilbyder den indiske restaurant Punjab en ret, der kaldes Lamb Boti Kebab, som er små stykker marineret lammekød grillet i tandooriovn. De marinerede stykker lammekød har en røget smag, fordi den indiske restaurant steger kødet i deres tandoor, som er en meget varm, kubeformet lerovn. Den indiske restaurant Punjab i Valby lever altså på alle mulige måder op til den traditionelle måde at lave autentisk indisk mad.

Chicken Tikka Masala – den indiske flagret

En anden og meget traditionel spise fra det indiske køkken er Chicken Tikka Masala – som selvfølgelig også serveres på den indiske restaurant Punjab i Valby. Hvis du prøver Chicken Tikka Masala på den indiske restaurant Punjab er du garanteret en smagseksplosion af alverdens dejlige krydderier. Chicken Tikka Masala består nemlig af både frisk koriander, sprøde og saftige forårsløg, frisk tomat og ingefær. Og som en lille service-information betyder ordet Tikka kylling på hindu. Næste gang du besøger en indisk restaurant kan du brillere med det.

Den indiske restaurant Punjab Indian Restaurant ligger, som beskrevet i Valby. Selve restauranten er autentisk og hyggelig indrettet uden sirlige eller fine fornemmelser. På den indiske restaurant skelnes der nemlig ikke mellem rig og fattig – alle er og skal føle sig velkomne på den indiske restaurant Punjab og personalet tager sig da også altid godt af alle gæster.

Billig og lækker buffet

Hvis du ikke lige føler for at spise ude og har brug for en hjemmeaften alene med dine kære, kan du også vælge at bestille take away fra den indiske restaurant Punjab. Her kan du bestille indiske retter fra hjemmesiden punjabrestaurant.dk, der har et detaljeret og overskueligt menukort. Et menukort som med stor sandsynlig vil få tænderne til at løbe i vand alt imens du finder frem til, hvilke retter du gerne vil bestille hjem.  Derudover er der rabat at hente, når du bestiller take away fra den indiske restaurant Punjab. På alle ugens hverdage er der nemlig 15 procent på alle retter. Og selvom den indiske restaurant Punjab holder til i Valby bringer Punjab ud til hele København.

En af fordelene ved at spise på den indiske restaurant i Valby er dog, at du kan vælge deres store, lækre indiske buffet. Her kan du vælge mellem et hav af forskellige retter, krydderier, kødspecialiteter og på den måde smage lidt af det hele fra det indiske køkken. Buffeten er oven i købet rigtig billig og koster kun 89 kroner, hvis du kommer forbi mellem 12.00 og 16.00 og 139 kroner såfremt du kommer fra klokken 16.00 til 22.00.

Du kan ringe indenfor åbningstiderne, hvis du vil bestille mad eller reservere et bord på den indiske restaurant Punjab. Punjab ser altid frem til deres næste gæster og glæder sig over at kunne servere traditionel indisk mad på deres hyggelige indiske restaurant.