22 jul 2015 - Belysning -

Er der alt for mange omkostninger i firmaet?

Er der alt for mange omkostninger i din virksomheder? Er det primært på forbrug? Så kan du og dine kollegaer gøre en forskel! Læs med her!

Det vil altid være dyrt at drive en virksomhed og der vil uden tvivl komme mange flere omkostninger end man tror. Det kan være chokerende for nogen at opdage at regningerne kan blive så høje. For nogen virksomheder prøver at spare og det kan derfor være frustrerende, når regningerne fortsat er i den høje ende.

Det er især restauranter, som kan mærke de høje regninger. Først skal man finde en erhvervsleje, som er passende, idet beliggenheden betyder meget. Man skal helst fange kundernes interesse og man bliver derfor nødt til at betale en høj husleje, hvis man gerne vil opnå succes. Derudover skal restauranten se interessant ud for kunderne. Det er derfor vigtigt at man både gør det tiltrækkende udefra, men også indvendigt. Man skal derfor ud og investere i fine møbler, hvis man gerne vil have kunder til. Allerede dette indebærer mange penge, som mange restauranter er forberedte på.

Det kan ofte blive mere bekymrende og chokerende, når man skal købe alle råvarer ind hver eneste dag. For det er en form for satsning, da man altid ved, hvornår der kommer kunder eller ikke. Det kan derfor være meget dyrt på længere sigt, hvis man ofte køber en masse råvarer ind, som skal smides ud, da der ingen kunder er. Det er et stort problem for mange restauranter i starten, da man ikke har en idé om, hvor meget der skal købes ind. Der er ikke noget værre at smide ting ud, som ikke kan bruges. Man skal derfor altid hellere købe færre ind ting og så se nærmere på, hvor mange kunder der dagligt kommer. Når man begynder at få erfaring inden for dette område, kan man nemt spare mange penge. Det er derfor en god idé at notere hver eneste gang man køber noget, hvor mange kunder der kommer og hvilke råvarer man oftest bliver nødsaget til at smide ud. På den måde kan man gøre meget ved problemet, som er fordelagtigt!

Man kan også spare penge, hvis man tænker mere på forbruget af strøm, vand og varme. Det er svært for restauranter at spare, da man selvfølgelig bliver nødt til at have lys tændt i mange timer i døgnet både i restauranten og i køkkenet. Men her kan man dog gøre en forskel. For hvis man udskifter sine gamle pærer til LED pærer og LED lysstofrør, kan man spare mange penge. Det er desværre de færreste danskere, som kender til LED pærer og LED lysstofrør, som er en skam. Man kan nemlig spare helt op til 80 procent af sin elregning, hvis man udskifter de gamle pærer med disse moderne lyskilder.
Derudover har LED pærer og LED lysstofrør en længere levetid end de normale. En normal pære har en holdbarhed på 1,5 år, hvorimod en LED pære kan holde i 44 år. Man kan derfor spare mange penge på strøm, hvis man indfører LED pærer og LED lysstofrør i restauranten!

Man kan derfor gøre noget ved problemet, hvis man gerne vil have færre omkostninger om måneden!