Har du længe gået og været bekymret for din kælder, da der er en mistænksom lugt? Har du undersøgt hele kælderen, men du har endnu ikke fundet ud af det? Så er du langt fra den eneste! Der findes mange derude, som kan lugte noget anderledes i kælderen, men ikke kan finde fejlen. Man kan derfor komme ud for at skulle tømme hele kælderen og blot stille alt tilbage, da man ikke kan komme med en konklusion. Mange opgiver derfor deres søgning, som kan gå hen og give dig flere problemer! Det er vigtigt, at man altid får undersøgt alle hjørner og kanter i kælderen, hvis den lugter underligt.

Fugt i kældervægge

Man skal altid være opmærksom, hvis der lugter underligt og der er fugtigt i kælderen. For det kan nemlig betyde, at der er fugtskader. En kælder vil dog altid føles køligere end de andre rum i boligen, da den er tættere på jorden. Derudover kommer der heller ikke meget sol ind, da den er så langt nede. Det er derfor helt naturligt at den føles kold. En kælder må dog ikke føles fugtig. Hvis du har mistanke om dette, skal du have en maskine, som kan suge al fugten. På den måde kan man undgå fugt i kælderen.

Hvis du allerede har opdaget at der er fugt i kælderen, skal du have en ekspert ud. Fugtskader kan nemlig gemme sig flere steder end du går og tror. Der er mange, som har opdaget fugtskader, men ikke fugt i kældervæggene, som derfor har udviklet sig til svamp. Det er meget skadeligt for os mennesker og man skal derfor hurtigt gøre noget ved problemet, så det ikke udvikler sig.
De hjem, som har været hårdt ramt af fugt i kældervægge, har været nødsaget til at rive meget af huset ned. Svamp kan nemlig sprede sig i hele boligen, selvom det først er startet i kælderen. Hvis man ikke gør noget ved svamp i en bolig, kan man få livsvarige sygdomme. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på de mindste ting, når det handler om fugt.

Drytech

Hvis du har brug for professionel assistance, er det bare at kontakte Drytech. Det er nemlig en erfaren ekspert inden for fugt i kældre. Du vil derfor ikke kunne finde en bedre og mere erfaren hjælper end denne og det er derfor bare at ringe efter Drytech i en fart!