Hvis man er på udkig efter en god frisør i Frederikssund, er der mange steder, man kan lede – alt efter hvad man søger. Der er nemlig flere steder i centrum og Frederikssund omegn, hvor man kan finde sin nye frisørsalon. I midtbyen skal man ikke vandre mange minutter for at finde sin kommende frisør. Omkring Østergade og Havnevej ligger der nemlig seks forskellige gode saloner med forskelligt udbud og meget forskellige prisklasser.

Stender, som er beliggende ved Østergade, er ikke en enkeltstående frisør, men en kæde som ikke bare er kendt i Frederikssund men på hele det østlige Sjælland. Kæden har 19 forskellige saloner, der ligger fordelt i forskellige byer fra Nivå til Amager – og er altså også repræsenteret med en frisør i Frederikssund. Hos Stender kan man forvente en klipning, farvning eller hvad man ellers søger i høj kvalitet og priserne varierer alt afhængig af om du er mand, kvinde eller barn. Som kvinde ligger priserne omkring små 600 kroner for en ny frisure og ca. 1.000 kroner og derover, hvis man desuden ønsker at få farvet håret. For mænd ligger prisen for en klipning omkring 460 kroner.

 

Frisør omkring Frederikssund station

Oppe omkring Frederikssund station kan man ligeledes finde en god og dygtig frisør. Her ligger der nemlig hele fem forskellige saloner. En af disse er Salon Rosted. Salon Rosted er en mindre kæde med tre forskellige frisørsaloner. Disse saloner er beliggende i Hillerød, Frederiksværk og selvfølgelig i Frederikssund.

Her kan man, præcis som hos Stender, få klipning, farve, opsætning af hår eller få ordnet bryn og vipper. Alle disse services ydes af dygtige og uddannede frisører, der alle har taget den fireårige frisøruddannelse. Dette skal bidrage til at sikre alle kunderne den bedste og mest professionelle behandling af deres hår.

Hvis man sammenligner med Stender, der ligger i midtbyen, er Salon Rosted en del billigere på nærmest samtlige services og produkter.