låsesmed døgnvagt

Hvis uheldet er ude og man ender i den situation, at man mister sin hus- eller bilnøgle, så kan det være vigtigt at kende en låsesmed med døgnvagt. Det er aldrig en bevidst handling at miste sine nøgler, så hvis det sker, kan det ske når som helst. Er man f.eks. på vej hjem efter en sen aften i byen, så kan det være ufatteligt frustrerende ikke at kunne komme ind i sit hus. Netop derfor er det vigtigt, at den låsesmed man kontakter har døgnvagt, så man hurtigt kan blive lukket ind i sit hjem. Det kan også være, man har låst sin bilnøgle inde i bilen, så vil det også være belejligt, hvis en låsesmed med døgnvagt, kan komme for at lukke op for bilen. Når man skal vælge den rette låsesmed, kan der være flere faktorer der spiller ind – er det en låsesmed med døgnvagt? Hvor hurtigt kan de være ude? Har de værktøjerne til at åbne netop din dør op?

 En Låsesmed med døgnvagt

En af de hurtigste låsesmede med døgnvagt er Københavns låsesmed, da de kan være ved dit hjemme inden for 30 minutter, hvis du altså bor i København og omegn. Det må siges at være en acceptabel tid, da det afhænger meget af hvorhenne du bor.

Københavns Låsesmed kan klare de fleste låseopgaver, om det så handler om en oplukning, omkodning, nye låse mm. Da deres personale løbende bliver efteruddannet, så er de altid opdateret på det nyeste teknologi inden for låse og oplukning af dem.  Derfor kan deres låsesmed døgnvagt altid låse din dør op, ligegyldigt hvor ny og avanceret din lås er. For at åbne en lås bruger deres låsesmed døgnvagt en godkendt låsepistol, som ikke skader ens nuværende lås, så man fortsat kan tage den i brug.

Tager det lang tid?

Tiden det tager for oplukning af en lås kan variere, det afhænger meget af, hvilken lås der er tale om. Faktisk kan det tage fra 5 minutter til en time. Selvom alle låse er forskellige, er de fleste opgaver dog løst indenfor 5-10 minutter. Så hvis man f.eks. låser sig selv ude af sin bolig, så bør man typisk kunne være låst inde igen allerede efter 40 minutter af Københavns Låsesmed døgnvagt.

Få sikkerhedstjek efter indbrud

Skulle det være sket, at du haft indbrud, så kan det anbefales at få et sikkerhedstjek. Indbrud kan være en traumatisk oplevelse, og det kan få dig til at føle dig utryg i eget hjem, hvilket selvfølelig ikke er en behagelig følelse. Ønsker man et sikkerhedstjek kan man kontakte Københavns Låsesmeds døgnvagt, som kan vejlede dig omkring sikring af dit hjem. Ydermere kan de undersøge, om der er nogle sikkerhedsmangler i din bolig, som de så vil komme med forslag til at løse. Et eksempel kunne være at få lavet to låse i en dør, så man både har en primær og sekundær lås, da dette gør det ekstra svært for indbrudstyven, og kan gøre at de giver op på din bolig. Er låsen på din hoveddør mere en 10 år gammel, så kan det være en god ide at få den skiftet. På den måde sikrer man sig at ens bolig er sikret optimalt, selvom det selvfølgelig ikke garanterer, at indbrudstyven holdes ude. Det kan derfor også være en god ide at tage andet end bare en god lås i brug – videoovervågning, gitre, alarmer mm. kan derfor også anbefales.

Vil du vide mere om mulighederne for, at få skiftet din lås eller vil du bare gerne have nummeret til en låsesmed med døgnvagt ved hånden, så kan du læse mere på www.koebenhavns-laasesmed.dk.