I København er det svært at skelne flere byområder fra hinanden, da de forskellige kvarterer i flere områder efterhånden er gledet mere sammen. Dette er f.eks. tilfældet med dele af Frederiksberg og Vesterbro, hvor bygrænserne er mere udviskede end tidligere. Om man bor på Vestebro eller Frederiksberg er dog lige meget, når man tager kontakt til Københavns Låsesmed. Låsesmeden har i dag hurtig udrykning i hele København, og der ydes også hjælp i hele Storkøbenhavn.

På låsesmedens hjemmeside kan man læse om de forskellige opgaver, der kan hjælpes med på Vesterbro og Frederiksberg – samt de andre byområder, og man finder også guides til en bedre sikring af hjemmet. Som en mulighed kan låsesmeden bestilles til et gennemgribende tjek af hele boligen, og der kan her gives anbefalinger til forbedringer af låsesystemer mv. Dette tjek tilbydes til både private og erhverv, og en aftale omkring totalsikring kan indgås med låsesmeden.

Stigende krav til sikkerhed imod tyveri

I disse tider skal man være ekstra årvågen omkring mistænkelig adfærd ved boliger i nærområdet, når det kommer til indbrud. Gode låse og andre sikkerhedsforanstaltninger hjælper dog langt hen ad vejen, og der stilles hertil stigende krav til nøgler og låse for at kunne holde tyvene ude. Dette er et område som den Københavnske låsesmed er meget opmærksom på, og man holder sig derfor meget opdaterede på de nyeste tiltag i branchen, hvor låsesmeden blandt andet har indgået et tæt samarbejde med ledende producenter og leverandører af sikkerhedsudstyr.

Er man interesseret i at læse mere om, hvordan man kan få hjælp af en låsesmed på Frederiksberg eller Vesterbro, er der mere detaljeret information inde på hjemmesiden.