Jeg har længe gået og været så ked af min uønsket hårvækst, idet områderne har været brede. Til sidst fik jeg nok og gjorde noget ved det!

Da jeg var yngre

Jeg har lige siden gymnasiet barberet mig, som alle andre kvinder. Men jeg har dog ikke tænkt over konsekvenserne i den alder. Jeg ærgrer mig den dag i dag, at jeg ikke har været klar over, hvad der sker, når man bevæger sig udover de ramte områder med hår. Jeg har blot stået under bruseren og barberet mig over det hele. Det gjorde jeg i mange år, da jeg ikke vidste bedre. Det fortryder jeg meget nu!

Jeg blev ældre

Jeg led længe af uønsket hårvækst. Det frustrerede mig og gik mig forfærdeligt meget på, da jeg ikke følte mig tilpas. Jeg var meget pinlig over at være på stranden og være iført en bikini, da man tydeligt kunne se mit problem. Jeg var endda flov over at vise mig foran mine veninder, da jeg ikke kunne overkomme deres kommentarer. Jeg gik længe og var meget frustreret, da jeg ikke anede, hvad jeg kunne gøre ved problemet.

Jeg fik nok!

Jeg fik en dag nok og ville gøre noget ved problemet. Jeg har et par veninder, der jævnligt går til voksbehandlinger, idet det nemt kunne fjerne hårene. Det gjorde jeg af den grund også, som ikke var den bedste løsning. Områderne blev nu endnu bredere, som var det jeg frygtede. Derudover gik der ikke længe før hårene var ude igen. Jeg har altid troet, at der ville gå en måned før man kunne se skyggen af hårene – der tog jeg fejl. Der gik allerede to uger og problemet var lige foran mig igen. Jeg blev mere og mere frustreret og søgte derfor på nettet for at få inspiration. Her faldt jeg over den populære klink ”Nygart”. Jeg ringede straks for at høre mere om permanent hårfjerning og besluttede med det samme, at det måtte jeg gøre.
Jeg har aldrig været så begejstret for en beslutning, som denne. Jeg lider ikke længere af uønsket hår og kan nu være helt afslappet, når jeg sidder på stranden.

Så lyt til min erfaring og vælg permanet hårfjerning, hvis du gerne vil løse problemet på en nem og hurtig måde!