telemarketingcentretHar du lige startet dit eget firma og har du endnu ikke vundet succes? Skyldes det at der findes mange konkurrenter på markedet? Eller har du svært ved at anskaffe dig kunder? Så læs om min historie her!

Jeg havde for nogle år tilbage en stor drøm om at starte mit eget firma. Jeg havde før det længe gået og tænkt meget over det, da jeg ikke vidste om det var en god idé eller ikke. Men man skal jo forfølge sine drømme og det var derfor grunden til at jeg kastede mig ud i det.
Det var dog ikke kun den eneste grund. For jeg sad tilfældigt en dag og talte med en anden mand omkring min idé. Her forbavsede han mig meget, da han også længe havde drømt om at starte sit eget firma og havde en lignende idé. Vi aftalte derfor at stikke hovederne sammen, da vi helt klart kunne få glæde af hinanden. Der gik en dag og vi ringede allerede til hinanden og her aftalte, at vi nok skulle åbne muligheden op for at arrangere noget sammen. Det blev hurtigt til noget godt og vi havde en masse forskellige idéer i ærmet. Så vi begyndte at etablere vores projekt. Vi startede med at oprette en hjemmeside, da det jo i dag er blevet meget populært at benytte sig af dette. Her gjorde vi det muligt for kunderne at købe vores produkter, da vi troede at det på den måde ville gå hurtigt med at indtjene penge. Vi brugte meget tid på den hjemmeside, da vi virkelig gerne ville have at den skulle have det rette layout. Da vi endelige blev færdige, skulle vi i gang med arbejdet. Men hvordan? Vi sad faktisk længe og stirrede på hinanden den dag, da vi egentlig ikke vidste, hvordan vi skulle bære os ad. Der gik en måned og vi begyndte stille og roligt at få det hele på plads. Så blev det næste emne at ansætte nogen, så virksomheden kunne blive større og få en højere kendskabsgrad. Så det gjorde vi. Men vi startede bare at være i min lejlighed, som egentlig ikke var professionelt. Men vi måtte jo spare på pengene. Derfor måtte vi nu ud og se på lokaler, da der skulle være plads til os alle. Vi ansatte først 5, som blev til 10 på meget kort tid og vi alle sad med hjernerne i blød, for at finde på en masse gode idéer. Nu længere vi kom ind i forløbet, kunne vi mærke en nedgang. For vi blev ved med at producere alle vores gode idéer, men ingen købte det, da de ikke kendte til vores navn eller firma. Vi måtte derfor gøre noget. Vi prøvede derfor de sociale medier og gå rundt med flyers, da det kunne medvirke til en effekt. Men der skete stadig ikke noget. Pengene begyndte at flyve ud ad vinduet og min partner og jeg blev mere og mere bekymrede. For nu var vi nået til det punkt, at vi faktisk var nødsaget til at fyre nogen. Vi overvejede det længe, da vi virkelig skammede os. Vi var egentlig ikke rigtig kommet i gang med et ordentlig salg og vi var allerede nødt til at fyre nogen.

Det er nemlig i dag blevet sværere at vinde succes på markedet. Det er dog modsat i forbindelse med hvor nemt det er at starte sit eget, da der er så mange muligheder i dag. Men det der med at vinde en stor markedsandel på markedet, kan virkelig trække tænder ud. For det er ikke nemt at differentiere sig fra den store konkurrence i dag. Der vil fortsat være en del konkurrence, da der konstant kommer nye udbydere til. Man må derfor være strategisk, når man skal ud og tiltrække kunder til. Men eftersom vi havde prøvet en masse forskellige ting og nu så fyringer, som den eneste mulighed, var det faktisk på tide at lukke firmaet ned. Ingen af os ønskede dog at dette skulle ske, da det var vores store drøm.

Da det så allerværst ud skete miraklet. For min makker ringede og fortalte om telemarketing og telemarketingsfirmaer. Jeg undrede mig først og kunne ikke rigtig forstå, hvordan det ville gavne os. Men da han forklarede mere og mere omkring telemarketingsfirmaer begyndte det at lysne op. Så vi gik sammen ind og søgte på ”telemarketing” og faldt over TelemarketingCentret. Vi gik ind og læste mere omkring dets ydelser og så eksempelvis mødebooking og call center. Vi tog straks muligheden, da vi ikke havde andet at gøre. Vi kom i kontakt med TelemarketingCentret med det samme og fik den bedste betjening. Her forklarede de os fra TelemarketingCentret at vi skulle give dem den fulde ret til at klare det hele for os. Først var vi tvivlsomme, men eftersom vi var nået bunden, tog vi chancen. Det var heldigvis det helt rigtige at gøre! For allerede efter få uger skete der noget! TelemarketingCentret havde virkelig gjort en stor forskel og der kom pludselig vækst i vores firma.

Så hvis du også sidder i problemer eller blot ønsker at starte dit eget, kan det klart anbefales at benytte sig af et telemarketingfirma. For hvis du får hjælp af eksempelvis TelemarketingCentret vil du hurtigt kunne vinde succes på markedet! Du vil på den måde også undgå at spilde en masse penge, da TelemarketingCentret klarer det hele for dig – selv fra begyndelsen! Læs mere om dem her og find flere oplysninger på krak!

Læs desuden mere om TelemarketingCentrets ydelser her.