Er du i gang at købe ny bil eller ikke har råd i øjeblikket til din nuværende? Så er det en god ide at få en bilvurdering til salg eller pantsætning af din bil.
Der er mange forhandlere der køber jeres gamle bil til under markedsværdien, og derfor kan man hurtigt tabe en masse penge hvis man ikke får den vurderet.
Der er rigtigt mange sider på nettet som sælger brugte eller pantsætter biler og som kan jeg hjælpe med, at få bilvurderet jeres bil, en af dem er pantibiler.dk. Det gode ved at pantsætte sin bil i stedet for at sælge den, er at du får nogle penge her og nu og at du kan leje din egen bil igen, og når du får styr på din økonomi igen, kan du indfri panten bilen tilbage. Det kan også bruges til hvis du skal ud og rejse i længere perioder, at bilen ikke bare står derhjemme og koster penge.

Pant af biler

Når du vælger at benytte pantibiler.dk er der en proces på 5 etaper før det hele er i orden og klaret. Det første man skal gøre er, at lave en ansøgning online, og allerede ved ansøgning kan du få en ide om hvor meget din udbetaling ca. kommer til at ligge på, da der kommer en midlertidig bilvurdering.
Den næste etape er den reelle bilvurdering, hvor i skal møde op på deres kontorer i enten Skovlunde eller Kolding, hvor man får betjening af deres meget kompetente bil eksperter. Efter bilvurderingen og når i accepteret tilbuddet, bliver der lavet en kontrakt og pengene bliver overført straks til jeres konto. Man kan maksimalt få udbetalt 50% af markedsværdien.
Det 4 step efter udbetalingen er leje af bilen, her kan man leje sin bil tilbage igen, en bil med en markedsværdi på omkring 200.000 kan normalt blive lejet for 400 kr om dagen.
det 5 og sidste step er returnering af jeres bil, det beløb der blev aftalt da man lavede kontrakten skal så tilbagebetales så bilen kan blive overdraget til jer igen. Når man pantsætter sin bil skal man omregistrere bilen til pantibiler.dk, og pantibiler kommer også til at stå for forsikringen, så det vigtigt at få ændret det når man får bilen igen.