ekstra bilnøgle

Alle bør have det og hvis du ikke allerede har det, så bør du anskaffe det hurtigst muligt – en ekstra bilnøgle. Det kan ske når som helst og hvor som helst, så derfor bør du være forberedt på at det også kan ske for dig. At miste sin bilnøgle er der mange der har prøvet, og det er altid en irriterende og frustrerende situation. Løsningen på det er til gengæld forholdsvis simpel, da det bare kræver at du har en ekstra bilnøgle. Så hvorfor ikke bare gøre det, frem for at betale for det på et andet tidspunkt.

Forestil dig at du finder ud af at du har mistet din bilnøgle en halv time før du skal til et vigtigt møde med chefen. Hvor pinligt ville du ikke synes det var, hvis du kom for sent på grund af at du ikke havde en ekstra bilnøgle? Sikkert rimelig pinligt. Der kan være mange situationer, hvor en ekstra bilnøgle vil kunne gøre en kæmpe forskel, især fordi man aldrig er forberedt på at miste nøglen. Så derfor bør man være på den sikrer side. Det anbefales derfor, at du altid som minimum har to eksemplarer af nøglerne, så du aldrig ender i den træls situation, som beskrevet ovenfor.

Det er billigere før end efter

Faktisk koster det ikke så forfærdelig meget at få lavet en ekstra bilnøgle, så der er egentlig ikke nogen undskyldning, tværtimod. Mister man først sin nøgle og så får lavet en ny, så kan det faktisk gå hen og blive væsentligt dyrere, da en funktion såsom startspærren skal skiftes. Dette kræver at man får ændret hele chip systemet, som sidder i bilen, så man igen kan få en nøgle der passer til den kode der sidder i bilen. Dette kræver selvfølelig lidt mere tid og derfor også lidt flere penge.

Med hensyn til startspærren, så bør du undersøge om der sidder en i din nøgle, da det er en smart funktion, som faktisk blev gjort lovpligtig i 90’erne. Det er en tyverisikring, som gør at man skal have originalen, med den korrekte kode, for at kunne starte din bil. Det gør det altså svært for biltyve at stikke af med din bil, hvilket er et godt incitament til at få det installeret næste gang du skal have lavet en ekstra bilnøgle.

En ekstra bilnøgle af høj kvalitet

Hos Københavns Låsesmed tilbyder de at lave en ekstra bilnøgle af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Deres døgnservice er kendt for deres hurtige service, og de kan typisk være hos dig inden for 30 minutter i Storkøbenhavn. Udover at lave en ekstra bilnøgle, så tilbyder de også at installere startspærre samt fjernbetjening, så du kan få en top moderne ekstra bilnøgle. Deres døgnvagt er også klar hvis du kommer til at låse dig selv ude af din bolig, da de ligeledes arbejder med traditionelle husnøgler.