Pernille Fabricius

Pernille Fabricius er en erhvervskvinde med stort E og er blandt de mest anerkendte erhvervskvinder både herhjemme og i udlandet. Det kræver selvfølgelig sin kvinde at nå til tops i erhvervslivet. Pernille Fabricius’ udannelsesvej og CV tegner da også billedet af en erhvervskvinde, der har været målrettet, engageret og hårdtarbejdende lige fra begyndelsen.

Pernille Fabricius og uddannelse

Pernille Fabricius starter sine studier i Danmark, hvor hun tager en masteruddannelse i Revision og en uddannelse i Master Business Administration – begge fra Copenhagen Business School. Herefter flytter Pernille Fabricius til England, hvor hun sigter mod og ender med en master i Jura i EU-ret og økonomi ved University of Leicester.

Selvom mange allerede har mistet pusten her – er Pernille Fabricius ikke færdig med at uddanne sig. Pernille Fabricius læser videre og kan den dag i dag også skrive en mastergrad i Finance, Management og Board Competencies fra IMD samt en lederuddannelse fra Harvard Business School på listen over udannelser. Et imponerende uddannelsesforløb, som kun meget få kan konkurrere imod.

Pernille Fabricius og en beundringsværdig karriere

Pernille Fabricius er blandt landets mest anerkendte erhvervskvinder. Hendes imponerende (mange) udannelser har selvfølgelig bevirket, at Pernille Fabricius allerede inden erhvervsmæssig erfaring har været en efterstræbt og eftertragtet medarbejder for større virksomheder og firmaer.

Pernille Fabricius starter sin karriere som revisor men ikke i et hvilket som helst revisorfirma. Pernille Fabricius starter således hendes karriere som revisorvirksomheden iArthur Andersen.

Herefter skifter Pernille Fabricius karrierebane. Hun bliver efter hendes tid som revisor hos Arthur Andersen ansat som Senior Vice President i Corporate Finance hos ISS. ISS er i dag en af verdens førende udbydere af facility services. Pernille Fabricius bliver her ansvarlig for virksomhedens Corporate Governance og er med til at udforme ISS’ internationale strategi.

Senere får Pernille Fabricius stillingen som CFO og partner i TMF Group i Holland. I den tid Pernille Fabricius arbejder hos TMF Group i Holland sørger hun for, at TMF Group vækster fra at have baser i tyve lande til at være repræsenteret i mere end tres lande.

I dag er Pernille Fabricius bosiddende i Storbritanniens pulserende hovedstad London, hvor hun bor med sin mand og deres fælles børn. I London arbejder Pernille Fabricius som industrirådgiver hos TPG Capital – et større internationalt investeringsselskab og dertil arbejder Pernille Fabricius i den private kapitalfond Silverfleet Capital.

Pernille Fabricius og bestyrelsesposter

Selvom Pernille Fabricius besidder to tunge ervhervsposter i henholdsvis TPG Capital og Silverfleet Capital, finder Pernille Fabricius også tid til at sidde med i flere forskellige bestyrelser, hvor hun deler ud af sin utrolige viden og kendskab til økonomi, investering og jura. Pernille Fabricius sidder i dag med i bestyrelsen i selskaberne MT Højgaard Holding, MT Højgaard og Royal Greenland. Dertil besidder hun selv posten som bestyrelsesformand i den engelske virksomhed Ipes og er så sent som i februar 2015 trådt ind som bestyrelsesformand i det innovative Reputation Management bureau SAFEonNET, som har lanceret verdens første forsikring mod dårlig omtale på nettet.

Det er ikke hver dag, at man støder på en så ihærdig og erfaren erhvervskvinde som Pernille Fabricius.