Står du og mangler hjælp i hverdagen til rengøring og bor du i Nordsjælland? Så skal du besøge Renice ApS, de er et firma der tilbyder rengøring i Nordsjælland, de tilbyder rengøringshjælp til alle forskellige former for virksomheder og privatpersoner.
Renice mener det er vigtigt, at kunder skal have en oplevelse af, at de er stabile, fleksible, loyale, service og kvalitets bevidste i deres arbejde, dette gør de blandt andet ved at skræddersy en rengøringsløsning til deres kunder til ordentlige priser.
Renice er også meget mere end et rengøringsfirma, de kan også tilbyde ekstra services, såsom at gøre klare til kunde møder, ved at tilberede kaffe, opdækning og klargøring til møder, frokost mm, og derudover hjælpe med forskellige rengøringsopgaver der kunne opstå i løbet af dagen.

Rengøring i private hjem

Ens hjem er det sted man bruger mest af sin tid når man ikke arbejder, og derfor er det lækkert at der er rent og man føler sig godt tilpas. Det kan være svært at nå, at gøre ordentligt rent efter en lang og krævende arbejdsdag, og det derfor ikke sjovt at komme hjem til rengøring i Nordsjælland og arbejde videre.
Ens hjem er det mest private sted, hvor man har alle sine private ejendele, og derfor lukker man nemlig ikke hvem som helst ind i huset. Renice har mere end 10 års erfaring med rengøring i Nordsjælland.
Renice er meget opmærksomme på udvælgelsen af personalet og udannelsen af dem.
Medarbejderne bliver oplært i at være servicemindede og bruger alle de rengøringsmidler, de tager med til rengøring i Nordsjælland. Alle de medbragte rengøringsmidler er allergitestet og miljøvenlige.
Det er ligegyldigt hvilken slags type du er og hvilket slags hjem du har, Renice er vant til at udføre rengøring i Nordsjælland i alle slags hjem, ligegyldigt om det er børnefamilier, unge festlystne eller pensionister, Renice sørger for at huset bliver rengjort professionelt med respekt for jer og jeres private ting.